27 februari 2014

Prova på Matkasse


Har du som vi tröttnat på att planera middag, handla och äta samma sak?
Det gjorde vi och bestämde oss för att prenumerera på City Gross Matkasse som vi hämtar varannan måndag på beställd butik. Det står en lastbil utanför affären och det är bara att visa upp legitimation så hämtar man ut den. Smidigt och lätt!
Man kan beställa hemkörning beroende på var du bor och det kostar ca 50 kr extra, alla priser står på deras hemsida. Klicka HÄR. Vi har matkssen för 4 personer (vi är 2 1/2) det blir alltid mat över till lunch dagen efter. Har även blivit att vi har bjudit hem kompisar oftare på middag då det är roligt att laga mat tillsammans och prova på nya recept. Det finns även andra matkassar som frukostkassen och fruktkassen som man kan beställa till.

Hur det funkar
Innan matkassen är klar att hämtas får du ett mail med recepten, vad du behöver ha hemma och sen är det bara till att åka och hämta den. Väl hemma packar man upp och kollar datum när köttet/fisken går ut, vi brukar ställa de på hög med kortast datum överst så vi har koll. Hinner vi inte laga till så bara fryser vi det. Sen är det bara till att börja laga mat. Vi har varannan vecka då vi inte hinner laga allt men detta kan man själv bestämma på hemsidan, det är bara till att pausa prenumerationen just den veckan man vill.

Recepten
Alltid färska råvaror, lätt att laga och vi som gillar lite starkare mat brukar krydda lite extra för att få till smaken. Inte alltid vi har gillat allt med det får man bara ta, kul att prova något annorlunda och det är ofta tillbehör till maten som sallad, sås eller annat skoj. Lätt att följa recepten men ibland får man tänka till hur de menar.

Barnvänligt
Då vår son är matallergiker och inte kan äta mycket av denna maten kan jag inte ge mitt utlåtande.Vi lagar ofta annan mat till honom istället. Barn har ju också varierande smak så det bästa är ju att prova och se om de gillar det.

Just nu tom 31 mars kan jag erbjuda 100 kr rabatt på er första matkasse då jag fick ett värvningserbjudande, bara skriv in rabattkoden och i gengäld får vi också 100 kr på vår matkasse, bra va!!? :D


Det finns såklart anda matkassar att prova, bara googla MATKASSE så dyker det upp andra förslag


RABATTKOD:
LO4135MA.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar