26 februari 2014

The Buppa Brand

Bild lånad från The Buppa Brand

Detta inlägg är helt osponsrat men tycker om att uppmärksamma egna företagare och speciellt då i Skåne;) The Buppa Brand drivs av en driftig tjej som tyckte att åkpåsar och filtar till barn behövde livas upp och resultatet blev roliga, prisvärda och produkter som håller bra kvalité.

Har själv två åkpåsar, en till förskolan och en till vardags och är jättenöjd med dessa! De är universala och passar de flesta vagnar, har haft dem både i Emmaljunga och Babyjogger och de har suttit bra. Nu har vi en Bugaboo Buffalo och där tar den tyvärr för mycket av selen men funkar ok endå. Men där föredrar jag faktiskt Bugaboos egna åkpåsar.
Buppa´s åkpåsar är varma och stort plus är att de går högt upp så vantvägrare kan sitta och mysa med händerna instoppade. Det är dragkedja runt om så man kan ta av locket om man vill. När sonen sover har han alltid något på fötterna, raggsockar, filt eller skor då det drar lite vid fötterna, luft kommer in genom dragkedjan. Han har sovit ute vid minusgrader och vaknat varm och go. Länk finner du HÄR

För våren kan jag rekommendera Softshell åkpåsen, samma funktion som ovan fast tunnare åkpåse som til vind och vatten. Klicka här för länk:

De har nu även börjat tillverka babykläder och mössor (Klicka här för Länk) men jag har inte beställt något av detta då vår son har passerat storlek 86 som är den största storleken.

Just nu har Let´s Deal begränsat erbjudande på Buppas Åkpåsar: 399 kr plus frakt på 69kr. Klicka HÄR


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar